maanantai 25. joulukuuta 2017

Hulille ja Lemmelle varsa?

Helou! Otsikosta varmaan voi jo päätellä, mistä tällä kertaa tänne haluaisin vähän kirjoittaa; eli siis Hulin ja Lemmen jälkeläisestä. Yhtenä iltana ruvettiin Camillan kanssa tätä miettimään, ja tarkemmin ajateltuna tää ois ihan huippu idea! Lempihän on siis Camillan suokkitamma, joka on vielä aika uusi, ja ennen kuin se edes tuli Camillalle, niin tiedettiin että Huli ja Lempi olis ihan täydellinen pari - ja kun kerran suokeista sen verran tykätään, niin ajateltiin sellainen myös itse kasvattaa. Väritystä tai sukupuolta ei olla vielä sen enempää mietitty, sillä se vähän ehkä riippuisi myös hepan tekijästä.


Voisin kuvitella, että jälkeläisestä tulisi loppujenlopuksi aikamoinen kisakonkari, niinkuin isänsäkin. Ja uskoisin, että emästäkin, sillä Lemmen koulutushan on vielä kesken. Camilla on ainakin sanonut että lupaavalta vaikuttaa jo nyt, sillä tamma on nopea oppimaan. Ehkä jälkeläinenkin olisi?

Lempi, kuvan otin Camillan sivuilta

Vielä sen verran jälkeläisestä, että sehän ei siis tulisi varsaversiona, eli suoraan aikuisversiona. Siitä sitten lähdettäis kouluttamaan, aloiteltas ihan alusta lähtien! 
Hepalla olisi kyllä myös aika kiva suku, sillä Hulin isänä toimii Rajaportin Aaltovektori ja emänä Puhina, Lemmen emänä Rajaportin Neilikkaneiti ja isäksi on päässyt Aarni. 
Noh, innolla odottelen, toteutuuko tämä ikinä! :D



Ps. Myöhäiset joulut kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti